Heilige seks

Carla en ik vreeën vanmiddag weer eens ‘de sterren van de hemel’.  Het was ‘Goddelijk’, en deze omschrijving is de enige term die ook maar enigszins in de buurt komt van hoe het was. Een vraag die een paar dagen geleden bij Carla op kwam is: “Wanneer is seksualiteit heilige seks en wanneer niet?”. Om hier een antwoord op te vinden heb ik gisteravond ‘een rondje internet’ gedaan en dat leverde de volgende citaten op:

Door de eeuwenlange ontkenning, onderdrukking en vervorming, zijn we bijna vergeten wat seks boven alles is: een directe verbinding met ‘source’, met de bron. Wanneer je de negatieve lading van eeuwen wegneemt, komt de puurheid en de onschuld van onze seksualiteit tevoorschijn.

Yoni en lingam mogen aanbeden worden, in eerste instantie door onszelf. Kijk er met liefde naar en gebruik je zintuigen door te voelen, luisteren, proeven, ruiken.

Liefdevol uitgevoerde seks, de vereniging van de lingam en de yoni, helpt ons om de diepe connectie met het goddelijke in onszelf te ervaren. Lingam betekent immers behalve ‘pilaar’ ook ‘zuil van licht’ en yoni ‘heilige tempel’ of ‘oerbron’. Het samenbrengen van deze twee brengt de vrouwelijke en mannelijke energie in balans. Dat maakt seksuele energie tot heilige energie, levensenergie, creatieve-, scheppende-, helende energie.

In de oude tijden waren het krachtige, heilige vrouwen die via hun sensualiteit en seksualiteit initiaties gaven aan mannen. Deze kennis is diep weggezakt, maar heden ten dage is er een toenemend aantal vrouwen dat zicht deze sensuele en seksuele kracht weer her-innert. Vrouwen kunnen hier zelf bang voor zijn, mannen zijn dat ook. Wie voorbij die angst gaat ontdekt dat de kracht van seksuele energie ons stimuleert ten volle te genieten van het leven.

Heilige seksualiteit is ‘het pad van thuiskomen’ in ons vrouw-zijn, man-zijn, mens-zijn.

Eigenlijk wist ik het antwoord al.  Zoals Carla en ik het afgelopen jaar samen zijn gaan vrijen ís ‘heilige seks’. En onze vrijpartij van vanmiddag heeft mij in die overtuiging gesterkt. Carla is, liggend op mij en met mijn lingam in haar yoni, bijzonder heftig en nat klaargekomen. De weg daar naartoe was een bijzonder mooie. We hebben de afgelopen dagen namelijk wel gevreeën, maar bewust zonder penetratie. We hadden afgesproken yoni een week rust te geven en die week was nog niet voorbij. Dus toen Carla op een gegeven moment boven op mij lag, ben ik haar heerlijk gaan strelen – ik kan in die houding haar hele lieve lijf van schouders tot kuiten bereiken – maar vermeed bewust een penetratie. Dat hadden we immers zo afgesproken. Carla voelde echter steeds sterker het verlangen opkomen dat ik wél bij haar binnen zou komen en ging daar steeds meer op aansturen.  

Toen dat uiteindelijk dan toch gebeurde gingen alle remmen los. Bij haar. Zelf ben ik heel erg in het hier-en-nu gebleven en een orgasme heeft, zelfs tijdens de grootste opwinding, niet ‘in de lucht gehangen’. Ik heb ongelofelijk genoten van ons lange voorspel, van het ‘spel’ van ga ik je wel of niet penetreren, en vervolgens van ons vrijen en Carla’s heftige orgasme. Was onze seks ‘traditioneel’ geweest, dan had ik na afloop een onaf gevoel gehad, een zeurderig verlangen naar een orgasme, naar ‘meer’. Maar ik voel me heerlijk, compleet voldaan en vol energie. En dat laatste wellicht zelfs juist omdát ik niet ben klaargekomen. Wat een heerlijke ontdekkingsreis is dit toch!

error: Content is protected !!