BESTELPAGINA  LEEF-VRIJ!  PRODUCTEN

FOTOKAARTEN

€ 3,00 per stuk (excl. verzendkosten)

Sinds het begin der tijden vertellen de mensen elkaar verhalen. Zo’n verhaal was geen vaststaand iets, maar kreeg telkens iets van z’n verteller mee en evolueerde zo door de tijd heen. Ze gingen de hele wereld over, werden verteld, vertaald, stierven uit en doken soms opnieuw weer op.

 

Ook in onze tijd zwerven er prachtige verhalen, gedichten of quotes over de wereld. Arjan is ze gaan verzamelen, deze pareltjes, en ze – indien nodig – gaan herschrijven.

Daarbij zoekt hij telkens naar ‘de ziel’ van het verhaal en probeert deze zo goed mogelijk te verwoorden. Deze korte verhalen is hij gaan samenvoegen met eigen foto’s en zo zijn zijn prachtige ‘fotokaarten’ ontstaan.

 

Klik op een fotokaart om deze te vergroten en te bekijken. De fotokaarten worden gedrukt op dik 250 grams papier, hebben afgeronde hoeken en voelen zijdezacht aan. Afmeting: 21,6 x 13,9 cm.

 

Bestel je fotokaart(en) via het bestelformulier onderaan deze pagina. Je betaalt achteraf. Als je het bestelformulier hebt verzonden ontvang je een automatische bevestigingsmail. Daarna sturen wij je een mail met de betaalinformatie.

LEEF-VRIJ! SCHORTEN

€ 30,00 per stuk (excl. verzendkosten)

Hou jij net als wij van koken? Dan is dit degelijke keukenschort met ons unieke LEEF-VRIJ! logo echt iets voor jou! Ook een supermooi cadeau voor je kookvriend of -vriendin.

 

Het schort kan optioneel worden voorzien van je eigen naam, of de naam van degene aan wie je het cadeau wilt doen. Druktechniek: flexdruk (glad)

 

  • leverbaar in de kleuren: wit, zwart, grijs, groen (zie foto), signaal rood, bordeaux rood (zie foto), navy blauw en koningsblauw
  • eenvoudig te reinigen en vormvast
  • robuuste, sterke stofkwaliteit: 240 g/m²
  • materiaal: 100% katoen

Levertijd: 10-14 dagen

 

Bestel je schort(en) via het bestelformulier onderaan deze pagina. Vermeld ook de gewenste kleur en de naam die je op het schort afgedrukt wilt hebben.

 

Je betaalt achteraf. Als je het bestelformulier hebt verzonden ontvang je een automatische bevestigingsmail. Daarna sturen wij je een mail met de betaalinformatie.

Eén maat: (A) 80,0 cm (B) 73,0 cm

De maat is individueel aanpasbaar dankzij doorgaande nek- en heupband met koord.

LEEF-VRIJ! logo + (optioneel) je naam
Bestelformulier voor onze LEEF-VRIJ! producten
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vermeld hier je product + aantal van de producten die je wilt bestellen.
error: Content is protected !!