VRIJE GIFT

Spreekt onze levensvisie je aan, word je blij, warm, geïnspireerd door de teksten en foto’s op deze website, heb je wellicht één of enkele producten of diensten van onze ‘Overvloed-pagina’ besteld? En wil je daar nu middels een ‘vrije gift’ je betrokkenheid en dankbaarheid voor tonen? Weet dat we bijzonder dankbaar zijn voor iedere donatie, klein en groot. Het maakt het uitdragen van onze passies mogelijk: zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven, bewust werken aan een steeds grotere mate van vrijheid én verantwoordelijkheid, zeker ook op het gebied van seksualiteit, en het vergroten van het bewustzijn omtrent alles dat er speelt in de wereld.

 

Doneren kan op ASN rekening nummer NL59 ASNB 0782 3852 22 ten name van Carla van Wiechen e/o Arjan Wijnstra onder vermelding van donatie leef-vrij en je naam.

 

Een andere manier om ons te steunen is door www.leef-vrij.nl door te geven aan iedereen van wie je denkt dat hij/zij dit waardeert. Zo dragen we samen een steentje bij aan een wereld gebouwd op een fundament van liefde!

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

TELEFOON

+316 44 97 25 48 (Carla)

+316 51 42 37 44 (Arjan)

error: Content is protected !!