SPRANKELENDE FOTOSESSIES

Lijkt het je mooi en bijzonder om ook eens op een respectvolle wijze

(bedekt) naakt of erotisch naakt gefotografeerd te worden?

Alleen of samen met je partner?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Ervaring met poseren is zeker niet nodig, net zomin als een ‘strak fotomodellen lichaam’. Ieder mens is mooi – echt waar! – en het is aan de fotograaf om die schoonheid ‘te vangen’. Wanneer je bij ons een fotoreportage hebt geboekt, beginnen we met een kop thee of koffie aan de keukentafel, waar we de mogelijkheden bespreken. Jouw wensen en ideeën zijn leidend, evenals jouw grenzen.

 

Daarna kun jij je rustig klaar maken voor de eerste foto’s, terwijl wij onze sfeervolle studio voorbereiden voor de eerste opnamen. De professionele fotostudio heeft vloerverwarming, dus ook als je weinig of geen kleding aan hebt voelt het comfortabel. En zo rollen we als vanzelf de fotosessie in.

Spannend? We weten er alles van! Veel foto’s die nu op LEEF-VRIJ! staan, maakten we in eerste instantie alleen voor onszelf. We vonden ze veel te intiem om met anderen te delen. Maar met het verstrijken van de tijd merkten we dat onze houding hierin veranderde. Dat we ons eigen lichaam meer gingen waarderen en dat het aloude gevoel van schaamte voor naaktheid en seksualiteit naar de achtergrond verdween.

 

De fotografie hielp ons bij onze ontdekkingsreis op weg naar werkelijk vrij-zijn! En zo kon het gebeuren dat we in september 2023 deelnamen aan de internationale kunstexpositie Erotic Art London. Een verslag lees je hier.

Carla over Arjan: “Met ruim veertig jaar ervaring als fotograaf beheerst Arjan de techniek tot in de puntjes en het verrast me iedere keer weer als ik zie hoe hij een eenvoudig schetsje of idee schijnbaar moeiteloos tot de prachtigste beelden weet om te toveren.”

 

Arjan over Carla: “Onze samenwerking voelt heel bijzonder en Carla weet vaak nét op het juiste moment een sessie iets extra’s mee te geven. De foto’s moeten er immers niet alleen ‘tof’ uitzien, ze moeten boven alles ‘goed voelen’.”

FOTOSESSIE all-in voor € 500,00*

We trekken voor een fotosessie een dagdeel uit (ochtend, middag of avond), zodat we in alle rust kunnen werken. In die tijd creëren we – in overleg – zo’n drie verschillende situaties, met verschillende lichtopstellingen en achtergronden. Daarna gaat er gemiddeld nog een dagdeel in een sessie zitten, voor de digitale nabewerking. Je krijgt het eindresultaat – 10 tot 15 nabewerkte foto’s – digitaal toegestuurd. Afdrukken van de foto’s kunnen tegen meerprijs worden verzorgd.

Voel je een ‘JA’, of wil je meer informatie of mogelijkheden bespreken? Vul dan het aanvraagformulier in. Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

* Als je niet over voldoende middelen beschikt maar toch voelt dat een fotosessie bij ons iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op. In overleg met jou bespreken we graag de mogelijkheden.

Aanvraagformulier 'Sprankelende Fotosessies'
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

“Als ik me ooit een keer naakt laat fotograferen, dan wil ik poseren zoals Rose dat in de film ‘The Titanic’ voor haar geliefde Jack deed: languit liggend op een sofa met niets anders aan dan een bijzonder sieraad.”

 

Deze lang gekoesterde wens uitte Suzanne tijdens de voorbereidingen voor de ‘sprankelende fotosessie’ die we onlangs met haar hadden. Het uitwerken van die wens werd één van de vele mooie momenten van de middag.

"Ik voelde me bij Arjan en Carla enorm op mijn gemak. De ruimte was fijn verwarmd en voorzien van verschillende achtergronden en mogelijkheden om er een mooie fotoshoot van te maken. Arjan en Carla zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor het creëren van de juiste pose, licht etc. vlot verliep. Arjan is heel creatief in het bedenken van oplossingen om het er zo mooi mogelijk op te krijgen, waar Carla ervoor zorgt dat de laatste details, zoals je haar, zo mooi mogelijk uitkomen. Samen hebben we verschillende houdingen uitgezocht om als basis mee te werken, wat vooraf al zorgde voor een fijne sfeer. De nabewerking is met veel zorg uitgevoerd en met veel overleg."
Suzanne
"We genieten vooraf van de voorpret: een fotoshoot waarbij we verschillende portretfoto's zullen maken. De ruimte is lekker warm, camera en flitslicht staan al opgesteld. We starten met een vuurserie waarbij hij een combinatie maakt van flitslicht en echt vuur. Een prachtig spektakel. Ik voel me veilig en gerust en af en toe kan ik meekijken: dit wordt echt heel gaaf. Van vuur gaan we naar een veel lichtere energie: witte kleding, sensueel, vrouwelijk. Ik voel de energie door me heen stromen en beweeg me vrij voor de camera. Arjan fotografeert in alle rust en ziet de details. Ik ervaar zijn deskundigheid en passie voor het vastleggen van mooie, bijzondere en creatieve beelden. Arjan is veelzijdig en denkt creatief mee over de beelden, dit vond ik prettig. Het eindresultaat mag er zijn!"
Yvonne
error: Content is protected !!