ETEN OP DE BOERDERIJ

Een drie gangen verrassingsmenu met praktisch alleen maar producten van eigen erf? Een maaltijd bereid met ingrediënten die van zichzelf zóveel smaak hebben, dat toevoegingen niet of nauwelijks nodig zijn? Is dat mogelijk? Jazeker! Zúlke maaltijden koken wij op Groot Brandenborch. Voor onszelf uiteraard, maar ook voor gasten.

 

Regelmatig kijken we elkaar tijdens een maaltijd glunderend aan en constateren: ‘dit krijg je écht niet in een restaurant!’ Nou is dat niet helemaal eerlijk, want welke kok kan er koken met groenten en kruiden die een uur daarvoor nog in de tuin stonden? Of kan over vlees beschikken van een rund, varken of kip dat buiten in de wei heeft gelopen en daar op zijn eigen tempo heeft kunnen opgroeien? Op Groot Brandenborch kunnen we dat wel en het voelt als een groot voorrecht om deze ervaring met jou te delen!

Dus: lijkt het je leuk om te komen eten in onze knusse boerderij-huiskamer, alleen of samen met anderen? Meld je dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina. Wil je met een groep komen, bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsuitje? We hebben ruimte voor maximaal 10 gasten.

 

Wanneer: iedere eerste én laatste vrijdag en zaterdag van de maand (andere data in overleg)

 

Aanvang: 18.30 uur

 

Bijdrage: €30,00 per persoon

Samen koken! – Gedurende de zomermaanden koken we niet vóór, maar mét onze gasten. En dat doen we… buiten! We maken gezamenlijk een rondje door de moestuin en oogsten hier wat wortelen, daar een ui, even verderop een hand vol boontjes of heerlijke tomaten uit de kas. Dit alles gaan we wassen en snijden waarna we het – aangevuld met verse kruiden en mooi vlees van eigen slacht – op een houtvuur tot een smakelijke eenpansmaaltijd bereiden. En dan… smullen maar!

Aanmeldingsformulier 'Eten op de Boerderij'
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
error: Content is protected !!